Mercury Marine Avator™ 7.5e sähköperämoottori

Mercury Marine esitteli  Mercury® Avator™ 7.5e -sähköperämoottorin vuoden 2023 Consumer Electronics Show® -messuilla Las Vegasissa. Avator on Mercuryn seuraava edistysaskel marinealan innovaatioiden saralla. 7.5e-malli on ensimmäinen vuonna 2023 markkinoille tuotavasta sähköperämoottoreiden sarjasta.

Mercury aikoo lisäksi esitellä Avator 20e- ja 35e -perämoottoreiden konseptinsa. Nämä tuodaan markkinoille myöhemmin vuonna 2023.

”Meillä on ilo vihdoin esitellä Avator 7.5e -sähköperämoottori koko maailmalle”, sanoi Chris Drees, Mercury Marinen pääjohtaja. ”Olemme marinealan innovaatiojohtaja sekä polttomoottorituotteiden että nyt sähkömoottorien alalla, joten meillä on resurssit ja tieto, joiden avulla voimme tuoda veneilyn yhä useampien saataville ja toteuttaa samalla sitoutumisemme kestävään kehitykseen. Avator-ohjelma auttaa meitä tekemään tämän uudella ja jännittävällä tavalla.”

Avator 7.5e -perämoottori tuottaa 750 W tehoa potkuriakselille ja saa aikaan samanlaisen nopeuden ja kiihdytyksen kuin Mercuryn 3,5 hv:n FourStroke-perämoottori. Moottori tulee olemaan saatavilla joko ohjauskahvalla tai kaukohallintalaitteella varustettuna, ja se sopii täydellisesti useiden erilaisten veneiden voimanlähteeksi, mukaan lukien soutuveneet, jon boat -kalastusveneet, apuveneet, kumiveneet ja kajakit.

”Avator 7.5e on paljon enemmän kuin perämoottori”, sanoi Tim Reid, Mercury Marinen tuotekehityksestä ja suunnittelusta vastaava johtaja.. ”Loimme kokonaisen työntövoimajärjestelmän, joka on täysin integroitu edistyneillä hallintalaitteilla, potkureilla ja digitaalisilla mittareilla, upouuteen mobiilisovellukseen. Jokainen ominaisuus edustaa laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta, joista kaikki Mercuryn tuotteet tunnetaan. Uskomme, että Avator 7.5e -perämoottori tarjoaa ylivertaisen veneilykokemuksen veneilijöille, joita kiinnostaa pienten alusten liikuttaminen sähkömoottorilla.”

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Avator 7.5e -sähköperämoottori tarjoaa puhdasta ja hiljaista tehoa innovatiivisilla ominaisuuksilla, joiden ansiosta veneilijät voivat nauttia vedestä mutkattomasti. Vaihdettavat akut, nopeasti asennettava kiinnitysjärjestelmä ja intuitiiviset hallintalaitteet tekevät asetuksista ja käytöstä helppoa. Selkeä värinäyttö seuraa akun varausta ja riittävyyttä, jotta veneily sujuu luottavaisin mielin.

AKUT JA LATURIT

Avator 7.5e -sähköperämoottorin muotoilu on huipputehokas, ja siinä on edistynyt litiumioniakkujärjestelmä: se on suunniteltu optimoimaan käyttöalue. 1 kWh:n litiumioniakku kehitettiin yhteistyössä Mastervoltin akkuasiantuntijoiden kanssa, ja se on suunniteltu ainoastaan marinekäyttöön. Se on turvallinen ja luotettava 48 voltin teholähde, jolle on tehty pudotuskoe ja jolla on vedenpitävyyden IP67-luokitus.

Älykkäät laturit valvovat jännitettä ja virtaa jatkuvasti tarjotakseen turvallista ja tehokasta latausta, ja ne voivat sammua suojatakseen akkua ongelman ilmetessä. Digitaalinen älynäyttö valvoo jatkuvasti vallitsevaa tehotilaasi ja arvioitua käyttöaikaa.

Alansa ensimmäinen transverse flux -moottoriteknologia tarjoaa luotettavaa ja hiljaista tehoa. Moottori tuottaa suurta vääntömomenttia pienellä vaivalla maksimoiden akun käyttöiän ja riittävyyden aikaansaaden samalla nopeampaa kiihdytystä ja tehokkaampaa yleistä suorituskykyä vastaaviin kilpaileviin tuotteisiin verrattuna.

LIITETYT LAITTEET

Avator 7.5e -sähkömoottori on ensimmäinen Mercuryn propulsiojärjestelmä, joka on yhteensopiva upouuden Mercury Marine -sovelluksen kanssa. Sovellus on saatavilla iOS®- ja Android™-laitteille. Veneilijät voivat ladata Mercury Marine -sovelluksen ilmaiseksi, jotta he voivat hyödyntää perustoiminnot, kuten ohjekirjaston ja yhteyden ottamisen valitsemaansa jälleenmyyjään asiantuntijan neuvoja varten. Mercury SmartCraft® Connect -moduulin liittäminen perämoottoriin tuo sovelluksen kehittyneet ominaisuudet saataville. Siihen sisältyy GPS-kartta, jonka avulla voit suunnitella matkasi, ja näytetyt käyttömatka-arviot, jotta voit tutustua ympäristöön luottavaisin mielin. Sovelluksen avulla voidaan myös seurata nopeutta, akun varausta, perämoottorin tunteja ja järjestelmäilmoituksia. Se tarjoaa kattavimmat suorituskykytiedot, jotka on saatavilla kaikille sähköperämoottoreille.