Mercury Marine -tuotemerkin varaosat ja voiteluaineet saapuvat

Mercury Marine, joka on osa Brunswick-konsernia (NYSE: BC) ja venemoottoreiden markkinajohtaja Euroopassa, ilmoitti tänään, että Mercury-tuotemerkin varaosat ja voiteluaineet tulevat saataville laajassa Mercury-jälleenmyyjien ja -venevalmistajien verkostossa Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Julkaisu vahvistaa Mercury-tuotemerkkiä ja siihen sisältyy alusta lähtien yli 180 myyntipakkaustuotetta, kuten suodattimia, anodeja, termostaatteja, siipipyöräsarjoja, polttoaine- ja sytytysosia, potkurinapoja, hätäkatkaisijanaruja ja paljon muuta.

“Tämä tuotejulkaisu parantaa asiakaskokemusta, koska siihen sisältyy selkeä viesti tuotemerkistä ja yhtenäiset pakkaukset muiden Mercury-tuotemerkin moottoreiden, potkureiden, ohjaimien, asennussarjojen ja muiden osien ja tarvikkeiden kanssa”, kertoo Ben Curtis, EMEA-alueen varaosa-, lisävaruste- ja jälkimarkkinointiosaston vice president. “Jälleenmyyjät, jakelijat ja venevalmistajat voivat nyt keskittää markkinointinsa yksinomaan Mercury-tuotemerkin tuotteisiin ja hyödyntää tuotemerkin yhtenäisyyden.

Ensimmäisessä vaiheessa lokakuun alussa julkaistaan tietyt Mercury-varaosat (Mercury Precision Parts -osat). Mercury tuotemerkin alla olevat voiteluaineet ja hoitotuotteet tulevat markkinoille vuoden 2023 alussa ja koko valikoima tulee markkinoille myöhemmin samana vuonna.