Mercury Racing laajentaa Revolution 4 XP -potkureiden nousuvalikoimaa

Mercury Racing® on laajentanut suositun Revolution® 4 XP -potkurimalliston nousuvalikoimaa erittäin suorituskykyisillä potkureilla, joiden halkaisija on 15 tuumaa ja nousu 26,0, 26,5, 27,0 ja 27,5 tuumaa.

Potkureiden tuotannossa käytetään uutta valumuottia. Tätä uutta valumuottia käytetään korvaamaan nykyisen, halkaisijaltaan 14,63 tuuman Revolution 4 XP -potkurin nousukoot 26,0 ja 26,5 tuumaa.

Uusimmat, erittäin suorituskykyiset keskikonsoliveneet, joissa on useita Mercury Racing 400R- ja 450R-perämoottoreita, vaativat suuremman potkurin nousun johtuen nopeuksista, jotka saavutetaan lähellä moottorin maksimikierroslukua. Veneellä, jossa tällä hetkellä saavutetaan maksimikierrokset 86 mailin tuntinopeudella, saatetaan voida ajaa jopa 90 mailin tuntinopeudella ilman, että kierrosluvunrajoittimen raja saavutetaan.

Mercury Racing Revolution 4 XP -potkuri on saatavana vasemmalla ja oikealla pyörimissuunnalla, 13–27,5 tuuman nousulla ja Pro Finish -vakioviimeistelyllä tai äärimmäisen suorituskyvyn Lab Finish- tai Lab Satin Finish -viimeistelyllä. Potkurin kanssa käytetään Flo Torq SSR HD -keskusyksikköä alle 65 mph:n järjestelmissä ja teräksistä Flo Torq HD -keskusyksikköä yli 65 mph:n järjestelmissä.