Ranuan Tarvikekeskuksen ja Yamaha Motor Finlandin yhteistyö laajenee

Ranuan Tarvikekeskus täydentää laajaa valikoimaansa Yamaha-perämoottoreilla varustetuilla Finnmaster- ja Husky-veneillä. AMT- ja Suvi-veneiden jälleenmyynti alkaa myös Kokkolassa, samoin kuin kaikkien muiden Yamaha-tuotteiden.

Ranuan Tarvikekeskus laajeni kaksi vuotta sitten Ranualta ja Rovaniemeltä Ouluun, jonne valmistuu ensi keväänä uusi 3000 m² liiketila. Liiketoiminta on laajentunut keväällä 2021 myös Kokkolaan, jonne valmistuu uudet 2500 m² tilat vuodenvaihteeseen mennessä.

Yrityksen strategian mukaisesti liiketoimintaa kehitetään tasapuolisesti neljällä päätoimialueella, Marine-liiketoiminta (veneet, vesijetit, perämoottorit), moottoripyörät, sekä moottorikelkat ja mönkijät. Ranuan Tarvikekeskus panostaa erityisesti asiakaspalveluun ja myynti-, varaosa-, tarvike-, ja huoltopalvelut löytyvät jokaisesta toimipisteestä.

”Olemme innoissamme uusista tuotteista, joihin tulemme panostamaan niin uuden henkilökunnan kuin uusien liiketilojen osalta”, iloitsee Ranuan Tarvikekeskuksen toimitusjohtaja Timo Lapinoja. ”Tervetuloa tutustumaan Yamaha-tuotteisiin ja erityisesti Finnmaster- ja Husky-veneisiin liikkeissämme!”

”Tämä on erinomainen mahdollisuus kehittää ja laajentaa pitkään jatkunutta yhteistyötä Tarvikekeskuksen kanssa”, kertoo Yamaha Motor Europe N.V. Suomen sivuliikkeen maajohtaja Ismo Pohjonen. ”Asiakastyytyväisyys ja tuotteiden korkea laatu ovat Yamahalle kaikki kaikessa. Tarvikekeskuksen vahva sitoutuminen sekä myyntiin että jälkimarkkinointiin takaavat, että Yamaha-asiakaskokemus on paras mahdollinen.”

Tarvikekeskukset ovat täyden palvelun Yamaha-taloja, joissa tarjolla ikimuistoisiin hetkiin vesillä niin Yamahan perämoottorit, vesijetit, YAM-kumiveneet kuin Yamaha-perämoottorilla varustetut AMT-, Suvi, Finnmaster- ja Husky-veneet. Kattavan Yamaha-tuotevalikoiman täydentävät moottoripyörät, skootterit, mönkijät, moottorikelkat, generaattorit, lumilingot ja varusteet, sekä tarvikkeet ja varaosat.