Tässä on Yamahan vuosimallin 2023 vesijetit

Yamahan 2023 WaveRunner-vesijettimallisto hyödyntää kevyitä materiaaleja ja uusinta teknologiaa. Kaudelle 2023 tarjolla on uusia värityksiä, enemmän äänentoistojärjestelmiä ja uusi Limited Edition -erikoismalli.

 

2023 FX-mallisto

FX-malleilla onnistuvat yhtä lailla rennot ajoretket kuin vauhdikkaampi meno aalloissa. Niiden runko on suunniteltu erityisesti pitkille ajomatkoille ja vakaus on erinomainen myös kolmella henkilöllä.

Uusin FX Cruiser SVHO on saatavana Torch Red -värillä ja mustilla yksityiskohdilla. Limited Edition –mallin trendikkäät hiili- ja minttuvärit ja raikas grafiikka tekevät tästä erikoismallista erityisen huomiota herättävän. Limited Edition -versio sisältää lisäksi uppoasennetut pop-up-kiinnikkeet, joten se on nopea ja helppo sitoa ponttoniin tai kiinnityspoijuun.

Myös FX SVHO on uudistettu, ja siinä on nyt integroitu äänentoistojärjestelmä, joka on sijoitettu jalkatilaan. Järjestelmä on veden- ja iskunkestävä, Bluetoothia tukeva ja yhdistetty 7 tuuman Connext®-kosketusvärinäyttöön. Kuljettaja voi nauttia musiikista ja olla yhteydessä puhelimen kautta ystäviinsä ajon aikana.

Lisäksi FX Cruiser HO:ta ja FX HO:ta on päivitetty NanoXcel2® -kannella.

2023 VX:n mallisto

VX mallisto on laajasti varusteltu sisältäen Connext-monitoimiohjausjärjestelmän 4,3 tuuman värinäytöllä.

VX-malliston lippulaiva VX Cruiser HO on päivitetty kaudelle 2023 uudella NanoXcel2®-kannella. Kansi on erittäin vankka ja kevyt, mikä parantaa ohjattavuutta ja tehostaa suorituskykyä. Äänentoistojärjestelmä löytyy vakiovarusteena, sisältäen tehtaalla asennetun integroidun Bluetooth-kaiutinjärjestelmän.

2023 GP-mallisto

Ahdetussa Yamaha GP1800R SVHO:ssa ja vapaasti hengittävässä Yamaha GP1800R HO:ssa on alan ensimmäinen automaattinen trimmijärjestelmä, jossa on Cornering Control ja Launch Control, eli kääntymisen- ja liikkeellelähdön hallintajärjestelmät. GP1800R-mallissa on erityisesti parempaa pitoa ja nopeaa kiihdytystä varten suunniteltu vedenottoritilä ja turbiini.

2023 JetBlaster

Tälle kaudelle lanseerattu JetBlaster® osoitti retrohenkisellä ulkoasullaan kunnioitusta legendaariselle WaveBlasterille. 2023 malli tarjoaa hillitympää ja nykyaikaisempaa tyyliä säilyttäen kuitenkin graffitityylin.

2023 SuperJet®

Kolmisylinterinen nelitahtinen TR-1-moottori ja virtaviivainen, kevyt runko tarjoavat täydellisen suorituskyvyn nopeatempoisilla suorilla sekä äärimmäisen ketteryyden ja hallinnan teräviin käännöksiin.

Leveä ja vakaa runko tarjoaa vakautta ja jousitoiminen ohjaustanko ohjaa kuljettajaa nojaamaan luonnollisesti eteenpäin ja asettumaan sopivaan ajoasentoon.

Vain 2,5 metrin pituinen SuperJet mahtuu helposti pakettiauton tai tilavan maasturin kyytiin. Lisäksi se painaa vain 170 kg.