Terhi-veneet ja Suzuki-perämoottorit yhteistyöhön

Kotimaiset Terhi-veneet ja japanilainen perämoottorivalmistaja Suzuki aloittavat yhteistyön. Terhi-veneet Suzuki-perämoottoreiden kanssa ovat ensi kerran näh- tävillä Helsingin Uiva-venenäyttelyssä 13.–16.8.2020.

Terhi-veneitä valmistava TerhiTec Oy ja Suzuki Deutschland GmbH ovat sopineet non-exclusivisen jake- lusopimuksen joka mahdollistaa Terhi-veneiden toimittamisen Suzuki-perämoottoreilla kaikkiin Terhin myyntimaihin. Sopimuksen tarkoituksena on vahvistaa Terhin ja Suzukin asemaa venemarkkinoilla, no- peuttaa veneiden toimituksia sekä helpottaa varastohallintaa, kun perämoottorit asennetaan veneisiin valmiiksi tehtaalla. Tämä on erityisen tärkeää aikana, jolloin venekaupan ennustaminen eri markkinoilla on haasteellista.

Sopimus ei rajoita veneiden myyntiä myös muilla perämoottorimerkeillä eli Terhin peräpeili pysyy edelleen avoimena. Terhin paketointi ja markkinointi tapahtuu kuitenkin tulevaisuudessa pääsääntöi- sesti Suzukin kanssa yhteistyössä, pois lukien ne venemarkkinat, joissa Terhillä on maahantuoja, joka ei edusta Suzukin perämoottoreita.
”Suzuki-yhteistyön tavoitteena on tarjota Terhi-veneilijöille heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat moot- torit. Suzukin laaja pienten koneiden mallisto onkin omiaan Terhien perään.” kommentoi Oy Otto Brandt Ab:n konsernijohtaja Markku Hämäläinen. ”Suzukin mallisto on myös teknologisesti erittäin kehittynyt. Suzuki hyödyntää mallistossaan taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä korostavaa polttoaineen laihaseostekniikkaa, Lean Burnia” jatkaa Hämäläinen.

Terhi ja Suzuki -venepaketit ovat nähtävillä Helsingin Lauttasaaressa 13.–16.8.2020 Uiva-venenäyt- telyssä, soutuvenealueella. Nähtävillä on Terhin soutu- ja moottorivenemallisto kokonaisuudessaan ja jokaiseen venemalliin sopiva Suzuki-perämoottori.