Torqeedolta uusi Travel 603 -akkuperämoottori kaudelle 2021

Torqeedon vallankumouksellinen Travel-mallisto uudistuu kaudelle 2021. Planeettavaihteistolla varustetut mallit (Travel 503/1003) jäävät pois ohjelmasta, ja näiden tilalle tulee Travel 603 S -akkuperämoottori. Tämän uudistuksen myötä Travel-mallisto on nyt kokonaisuudessaan varustettu rakenteeltaan robustilla ja lähes äänettömällä suoravedolla.

Torqeedo Travel 603 S -akkuperämoottori perustuu suuren menestyksen saavuttaneeseen, suoravetoiseen Travel 1103 -malliin. Travel 603 S -mallin teho on pudotettu 615 W tasolla ja lithium-akun kapasiteetti on isoveljeään maltillisempi, 500 Wh. Akku on myös kelluva, jos ote sattuu pettämään. Työntövoima on pippurinen -peräti 196 N. Kokonaispaino akun kanssa on vain 15,5 kg! Travel 1103 on ollut malliston lippulaivana ylivoimaisesti suosituin versio Suomessa, mutta Travel 603 S -uutuus tarjoaa sen rinnalle monelle erinomaisen vaihtoehdon. Toimitukset Suomessa arvioidaan alkavan huhtikuussa 2021.

Travel-mallisto on piirtänyt jälkensä kannettavien perämoottoreiden historiaan – ja ennen kaikkea Suomessa. Tuhansien järvien ja satojen tuhansien mökkien maana Suomessa on valtava määrä soutuveneitä ja näihin tarkoitettuja kannettavia, perinteisiä bensaperämoottoreita. Näiden sähköistyminen akkuperämoottorilla on jo viime vuodet ollut huimalla vauhdilla kasvava tosiasia, ja tätä nykyä kasvukehitys raketoi ylöspäin. Torqeedo on viitoittanut tietä ja kehitystä tuomalla jo 10 vuotta sitten markkinoille Travel-mallistonsa, jolla pystytään korvaamaan perinteiset bensaperämoottorit käytännössä välillä 2–6 hv – ja millä käyttömukavuudella ja käyttäjähyödyillä! Versiosta riippuen, Travel-mallien paino integroidun akkunsa kera vaihtelee 15–17 kg välillä. Savolaismalliselle soutuveneelle on mitattu kahden aikuisen kuormalla parhaimmillaan 68 km toimintasäde / 19 tunnin toiminta-aika (Terhi Saiman + Torqeedo Travel 1103 CS. Lähde: Metsästys ja Kalastus 6/2020). Kannettavien perämoottoreiden aika on sähköinen, ja kiitos tästä saksalaisille Torqeedon Travel -akkuperämoottoreille. Näiden akkuperämoottoreiden myötä veneily on tätä nykyä äänetöntä, helppoa, tehokasta, lähes huoltovapaata ja vastuullista.

Tutustu lisää: www.torqeedo.fi