Uudet 2024 Yamaha-vesijetit – lisää tehoa ja uusi moottori

Yamahan 2024 WaveRunner-vesijettimallisto tarjoilee uusia värityksiä, päivitettyjä järjestelmiä, lisääntynyttä tehoa ja täysin uuden moottorin.

Yamaha on panostanut innovaatioihin malliston yhdeksän vesijetin kohdalla, ja vain kaksi suosikkimallia on säilytetty muuttumattomina.

Mallistosta löytyy uusia moottoreita ja uusinta teknologiaa. Lisäksi värejä ja grafiikoita on päivitetty. Kohokohtiin kuuluu täysin uuden HO-moottorin esittely. Uusi moottori nostaa jo ennestään tehokkaan moottorin iskutilavuuden 1 812 cm³:stä 1 898 cm³:iin. Samalla ajokokemuksesta saadaan entistä helpompi ja intuitiivisempi päivitetyn ajohallintajärjestelmän ansiosta.

Cruising-mallisto

Cruising-malleilla onnistuvat yhtä lailla rennot ajoretket kuin vauhdikkaampi meno aalloissa. Niiden runko on suunniteltu erityisesti pitkille ajomatkoille ja vakaus on erinomainen myös kolmella henkilöllä.

Saatavilla oleva värivalikoima sopii moneen makuun, uuden FX Cruiser SVHO:n tyylikkäistä sävyistä Dusty Navy -väriin ja toisena vuonna julkaistuun Limited Edition -versioon Black Solid -värissä, jossa on uusia, raikkaita, tummanoransseja mattapintaisia yksityiskohtia. Vaihtoehtoja ovat näyttävä FX SVHO, urheilullinen FX Cruiser HO Light Gray Metallic -värissä tai FX HO- ja VX-mallit upeassa Pure White Solid -värissä.

HO-mallien tehokkuus on noussut merkittävästi, ja moottorin iskutilavuutta on kasvatettu. Uusi 7-tuumainen, kosketustoiminnolla varustettu Connext®-värinäyttö ja päivitetty ajohallintajärjestelmä löytyvät kaikissa FX-malleissa.

Vesillä liikkuminen on nyt entistä mukavampaa, sillä ohjauksen kallistuksen säätö tarjoaa lisää mukavuutta sekä istuttaessa että seistessä.

Sport-mallisto

Sport-segmentti keskittyy tinkimättömään suorituskykyyn. GP SVHO:ssa, uutena värinä on Deep Purplish Blue Metallic. GP HO:ssa uusi väritys on Black Solid, joka täydentyy rungon ja yksityiskohtien punaisella ja valkoisella.

Kilpailuhenkiset grafiikat, yksityiskohdat ja istuimet täydentävät kokemuksen. Lisäksi HO-mallissa on sama tehonlisäys kuin Cruising-mallistossa. SuperJet löytyy edelleen Sport-segmentin huipulta tuoden vesiurheilun harrastajille erinomaisen yhdistelmän voimaa, ketteryyttä ja innostavaa suorituskykyä.

Recreation-mallisto

Olipa kyse rentoutumisesta saaristossa tai leppoisasta päivästä järvellä, Yamahan Recreation-mallisto tarjoaa helposti lähestyttävän ja innostavan kokemuksen vesillä. JetBlaster on muotoiltu uudelleen ja värinä on upouusi Deep Purplish Blue Metallic, jossa on valkoisia yksityiskohtia. Mallissa käytetään samaa suorituskykyyn viittaavaa väriteemaa kuin GP SVHO:ssa.

Jalkatukien ansiosta temppuilu ja kikkailu on helpompaa, parannettu sähkötrimmi helpottaa hallintaa, RiDE®-teknologian ansiosta käsittely on ketterää. TR-1® High Output -moottori ja erinomainen teho-painosuhde tekevät JetBlasterista täydellisen kumppanin hauskaan kesäpäivään vesillä.

Uusi HO-moottori ja uudet teknologiat

GP HO-, FX Cruiser HO-, FX HO- ja VX Cruiser HO -mallit on varustettu täysin uudella Yamahan High Output (HO) -moottori. HO-moottorin tehontuotto on vakuuttava ja se siivittää vesijetin alan johtaviin huippunopeuksiin.

Kaikissa FX-malleissa on nyt uusi 7-tuumainen Connext®-kosketusnäyttö ja päivitetty ajohallinta, mukaan lukien Economy, Towing, Performance, Comfort ja mukautettavat ajotilat. Tämä interaktiivinen keskus tarjoaa saumattoman pääsyn navigointiin, viihteeseen ja tärkeisiin vesikulkuneuvotietoihin, mikä lisää mukavuutta.

Uusittu käyttöliittymä näyttää lisäksi valmiiksi määritetyt ajotilan ominaisuudet uudella värityksellä ja antaa tietoa vesijetin käyttäytymisestä, kuten mukautuvasta automaattisesta trimmistä tai kiihdytysherkkyydestä.

Yamahan oma, palkittu RiDE®-järjestelmä takaa vaivattoman ja innostavan ajokokemuksen ja se löytyy vakiovarusteena kaikista malleissa, SuperJet-mallia lukuun ottamatta. Käden ulottuvilla olevat eteen- ja taaksepäin-ajotoiminnot mahdollistavat sujuvan liikkumisen varsinkin ahtaissa paikoissa, joten laituriin ajaminen ja rantautuminen onnistuvat helposti.