Uusi Honda BF350 – Ensimmäinen Honda V8-kone ensiesittelyssä

 

Hondan ensimmäinen V8-perämoottori, 350 hevosvoimainen Honda BF350, on maailman ensiesittelyssä Genovan kansainvälisessä venenäyttelyssä, joka järjestetään 21.-26.9.2023.

Honda BF350 :n voimanlähteenä on vaikuttava 60-asteinen 5 litran V8-moottori, jossa on VTEC™ (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) -tekniikka. Uusi BF350 tarjoaa alhaisen melun ja tärinän, samalla kun se tarjoaa uuden, erottuvan ja täyteläisen äänen sekä riemastuttavan suorituskyvyn, jonka kaikki ominaisuudet ovat suunniteltu parantamaan veneilykokemusta.

Honda Marine BF350 on varustettu uudella, erottuvalla muotoilulla; virtaviivainen, moderni siluetti on harmoniassa veden kanssa. Sekä hopeisessa että valkoisessa kupuvaihtoehdossa on kolmiulotteiset kromatut logot, vahvistaen uutuuden ensiluokkaista ulkonäköä.

Teknologinen erittely

5-litrainen V8-moottori tarjoaa koko perämoottorimallistomme mahtavimman tehon. BF350 käynnistyy BLAST™ (Boosted Low Speed Torque) -tilassa, joka tarjoaa välittömän, voimakkaan kiihtyvyyden. Tasaisella nopeudella ECOmo kytkeytyy päälle, jolloin moottorin polttoaineen optimointijärjestelmä vähentää polttoaineen kulutusta aina kun mahdollista. Kun tarvitaan lisätehoa, VTEC™ tehostaa huipputehoa. Hondan VTEC™-teknologia tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tehoa, vääntöä ja tehokkuutta kaikilla nopeuksilla optimoiden suorituskyvyn koko kierroslukualueella, ja se on jo todistettu BF250-, 225-,  150- ja 100- perämoottoreissa.

Suunniteltu suorittamaan

Honda BF350:ssä on myös useita ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on parantaa asiakaskokemusta ja helppokäyttöisyyttä. Näitä ominaisuuksia ovat mm. vakionopeudensäädin, kallistusrajoitus ja trimmaustuki.

Cruise Control -ominaisuus tarjoaa tasaista ajoa laajentamalla perinteisen uistelutoiminnon mukautuvaa nopeusaluetta. Valitse näytöstä Cruise Control -vakionopeudensäädin ja säädä halutessasi matkanopeutta hallintalaitteesta.

Tilt Limit -ominaisuus käsittää oletustrimmikulman, jonka myötä moottoria ei tarvitse trimmata manuaalisesti telakoitumisen yhteydessä. Paina nappia ja moottori trimmautuu automaattisesti esiasetettuun korkeuteen. Automatic Tilt -toiminto mahdollistaa koneen automaattisen täyden kallistuksen napin tuplaklikkauksella.

Ominaisuudessa Support Trim on kolme muokattavissa olevaa esiasetusta, joiden avulla trimmaat moottorin automaattisesti niin, että pääset liukuun polttoainetaloudellisuus huomioituna. Integroitu O2-anturi säätää polttoaineen kulutusta veden happipitoisuuden perusteella, havaiten ja optimoiden polttotehokkuutta. Sekä trimmaustuki, että O2-anturi on suunniteltu optimoimaan polttoaineen kulutusta, tinkimättä moottorin suorituskyvystä.

V8-perämoottorin mukana tulee täysin uusi BF350 -hallintalaite. Hallintalaite on ergonomisesti muotoiltu tukemaan erilaisia otteita ja toimintoja, siinä on intuitiivinen 5-painikkeinen monitoimipaneeli ja näkyvä neutraaliasennon ilmaisin. Kaiken lisäksi hallintalaite on nahkaverhoiltu poikkeuksellisen mukavaksi. Sisällytetyllä iST (Intelligent Shift and Throttle) -toiminnolla omistaja saa tarkan elektronisen moottorivasteen, jolla ohjata useita moottoreita yhdellä vivulla, mahdollistaen helpon ja stressittömän veneilykokemuksen.

Honda BF350 yhdistää mukavuuden ja suorituskyvyn, ja se on teknisesti edistyksellinen perämoottori, joka tarkan suunnittelun myötä takaa optimaalisen asiakaskokemuksen. Kaikin tavoin suorituskykyinen, Honda BF350 on Honda Marinen toistaiseksi suurin saavutus.