Yamaha Power Pay Finland -ohjelma kalastajille lanseerataan Suomeen

Yhdysvalloissa vuoden 2020 alussa lanseerattu Yamaha Power Pay -ohjelma tulee ensimmäisenä Euroopassa Suomeen veneily- ja kalastuskaudelle 2021. Ohjelma on tarkoitettu kalastajille, jotka omistavat Yamaha perämoottorin ja kiertävät kalakisoja useamman vuodessa.

Yamaha Power Pay Finland -ohjelma koostuu erikseen valituista ja kisajärjestäjien kanssa sovituista kalastuskilpailuista, joissa noudatetaan Yamaha Power Pay Finland sääntöjä, sekä Cup ja osakilpailukohtaisia sääntöjä.

Osallistuakseen Yamaha Power Pay Finland -ohjelmaan kilpailijan on omistettava Yamaha perämoottori, joka on ostettu viimeisen 60 kuukauden aikana, kokoluokaltaan 40- 425 hv. Yamaha perämoottorin on oltava takuurekisteröity ja sitä on käytettävä veneessä, jolla osallistutaan Yamaha Power Pay Finland -ohjelmassa mukana oleviin kilpailuihin.

Vuonna 2021 otamme ohjelmaan mukaan 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta; rekisteröityminen avataan 1.3.2021. Rekisteröityneille osallistujille, jotka osallistuvat vähintään kolmeen Yamaha Power Pay Finland -ohjelmassa mukana olevaan kalastuskilpailuun, Yamaha lähettää tervetulopaketin, jossa on mukana mm Yamaha Pro Fishing paita ja lippis.

Kun rekisteröitynyt osallistuja osallistuu ja sijoittuu kilpailussa, hänellä on mahdollisuus voittaa Yamaha Power Pay Finland -ohjelman tarjoamia palkintoja varsinaisten kisapalkintojen lisäksi.

Yamaha suhtautuu veneilyyn ja kalastamiseen vastuullisesti; jokainen ohjelman osallistuja sitoutuu noudattamaan Yamahan eettisiä ohjeita ja kaikkia voimassa olevia turvallisuusohjeita, jotka liittyvät veneilyyn ja kalastamiseen.

Kauden 2021 kilpailukalenteri vahvistetaan mahdollisimman pian. Halukkaat kisajärjestäjät voivat hakea mukaan ohjelmaan helmikuun 2021 aikana alkavalle kaudelle. Kilpailun tulee olla ammattimaisesti järjestetty ja noudattaa Yamahan eettisiä ohjeita.

Yamaha Power Pay Finland -ohjelmassa ovat mukana kaksi kalastuksen lähettilästä; Jari Kostamo (Husky) ja Jani Ollikainen (Buster). Ohjelman yhteistyökumppaneina ovat venevalmistajat AMT, Buster, Finnmaster, Husky, Suvi ja TG. Muina yhteistyökumppaneina ovat Navionics ja Yamaha jälleenmyyjät.

Vastuullisena Yamaha Power Pay Finland järjestäjänä toimii Yamaha Motor Europe N.V. Suomen sivuliike.

https://www.yamaha-motor.eu/fi/fi/marine/PowerPay/